Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Σήμερα είμαι τυχερή, πολύ τυχερή!!!!

  Στάδιο 1ο εδώ αρχίζω να σκίζω το κουτί του δώρου μου. Κανονικά σαν μικρό παιδί τριγύριζα γύρω από το κουτί και μετά άρχισα να το σκίζω με μανία. 

Στο στάδιο νούμερο 2 όταν άνοιξα το κουτί είδα όλα αυτά τα προϊόντα της ΚΥΑΝΑ ήταν για μένα. Ναι, όπως καταλαβαίνεις φίλη το σημερινό post δεν έχει ιστορία από κατάστημα υποδημάτων, αλλά έχει ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Ηλέκτρα και στο beautystars.gr. Ένα μπλογκ με συμβουλές ομορφιάς, δοκιμές προϊόντων και πολλούς απίθανους διαγωνισμούς.
Τα προϊόντα που κέρδισα είναι ένα πιστολάκι μαλλιών 1800w, μια λακ μαλλιών, ένα προστατευτικό χρώματος, ένας αφρός , ένα τζελ μαλλιών και μια μάσκα μαλλιών με φύκια της θάλασσας.. Προς το παρόν το μόνο που μπορώ να σας πω είνα πως όλα μυρίζουν υπέροχα. Επιφυλάσομαι όμως να επανέλθω σύντομα μ' ένα review όλων των προϊόντων μόλις τα δοκιμάσω.
Εσείς μέχρι τότε κάντε follow το beautystars.gr για να είστε πάντα ενημερωμένες για ομορφιά και γιατί βρε παιδί μου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Όσο για τα προϊόντα KYANA αναζητήστε τα στο internet και σε επιλεγμένα καταστήματα.
 { https://www.facebook.com/BeautyStarsgr|

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου